Makeup

Kom op til mig ved As Cosmetics, og få lagt makeup til festen eller Brudemakeup til den store dag.

Hvad kan du gøre for at makeup bliver bedre på dagen?

Det er rigtig vigtigt at du husker at pleje din hud, godt op til du skal have lagt en makeup, det vil give et bedre resultat hvis din hud ikke er tør. Du kan med fordel bestille tid til en ansigtsbehandling hvor Beauty Angel indgår, så vi får styr på tørhed og urenheder samt vil du få vejledning i hvilke produkter der vil være gode for at komme helt i mål. 

Skal du stråle lidt ekstra på dagen, kan du med fordel bestille tid til en manicure med fransk eller helfarve med CND shellac, så dine hænder bliver flotte på dagen.

IMG_2044
IMG_2049

Aften/fest makeup

Ønsker du en smuk fest make-up inden en stor fest eller begivenhed, så er det denne du skal booke. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer.

Pris 499,-

Brudemakeup

Dette er inkl. prøve make-up og make-up på selve dagen. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer. Sammen finder vi en make-up der passer til dig, og hvor du føler dig godt tilpas.

Bryllupsfotoer, videoer med videre, bliver set mange gange igennem livet.
Ved en brudemakeup hos mig, vil jeg fremhæve din naturlige skønhed, så du stråler til dit bryllup. Bare rolig gommen skal nok kunne genkende dig.
Du vil komme op til en prøve makeup på klinikken, hvor vi snakker om dine ønsker og præferencer, jeg sammen sætter sammen med dig, den makeup som du vil føle dig godt til pas i på din store dag.
En lille gave fra mig for at du stråler endnu mere på din store dag.
Ønskes det retter jeg dine bryn på min regning.
Bryn har en stor betydning for udtrykket og karakteren i ens ansigt og spiller derfor en vigtig rolle i det endelige udtryk.

Retningen af bryn skal bookes en uge før selve bryllupsdagen.

Jeg kører gerne hjem til dig og ligger make up på dagen, dette koster 200,- i tillæg. (Dette gæler Hvide Sande og omegn, er du længere væk, finder vi en løsning på dette)

Pris 999,-

Scroll to Top