Bryn og Vipper

Farvning af bryn 

Denne behandling er til dig, der ønsker mere markerede bryn. Farven til brynene finder vi sammen, ved at tage en snak om hvad du ønsker.

Pris 130,-


Farvning af vipper

Den behandling er til dig, der ønsker fremhævede og mørke vipper. Farven jeg bruger til at farve vipperne med er næsten altid en blå/sort.

Pris 130,-


Farvning af bryn + ret

Denne behandling er til dig, der ønsker mere markerede bryn. Farven finder vi sammen, ved at tage en snak om hvad du ønsker. Dine bryn bliver vokset med hård voks og gået efter med pincet.

Pris 200,-


Farvning af vipper og bryn

Denne behandling er til dig, som ønsker fremhævede og mørke vipper + mere markerede bryn. Farven jeg bruger til at farve vipper med er næsten altid en blå/sort. Farven til brynene finder vi sammen, ved at tage en snak om hvad du ønsker.

Pris 250,-


Farvning af vipper og bryn + ret

Denne behandling er til dig, der ønsker fremhævede og mørke vipper. Brynene vokses og farves for mere markerede bryn. Farven jeg bruger til at farve vipper med er næsten altid en blå/sort farve. Farven til brynene finder vi sammen ved at tage en snak om hvad du ønsker.

Pris 320,-


Deluxe Farvning af vipper & bryn + ret

En mere luksuriøs udgave af farvning af vipper og bryn + ret. Behandlingen her er Inkl. Beauty Angel lys og specielmaske skræddersyet til din huds individuelle behov.

Behandlingen inkluderer også Beauty Angel lysbehandling, som forbedrer din hud med at stimulere lymfecirkulationen så affaldsstoffer og ophobet væske transporteres væk. Det vil reducere synlige linjer, hævelser og mørke rander under øjnene samt give mere velvære.

Pris 499,- 


Elleebana lash lift 

Du får lavet et naturligt buk på vipperne, som holder i ca. 4-6 uger.
Du vil få farvet din vipper med en blå/sort farve.

Pris 500,-


Elleebana brow lift 

Brow Lift er perfekt til dig, der ønsker at tæmme uregelmæssige, krøllede eller stædige hår i brynene. Behandlingen vil rette hårene ud, tilføje længde, sætte brynhårene på plads, som alt sammen er med til at skabe den perfekte form og give et naturligt løft til dine bryn.
Holder ca. 4-6 uger.
Du vil også få farvet bryn og rettet dem.

Pris 500,-


Elleebana lash lift og brow lift 

I denne behandling får du både lavet brow lift og lash lift.
Du får farvet vipper og bryn + ret

Pris 800,-

Scroll to Top