Ansigtsbehandling

ansigtsbehandling
IMG_4370

Mini ansigtsbehandling med dybderens (God til teenager)

Denne behandling er til dig, der ønsker en kvik behandling, hvor du får renset ud i porene.
Huden vil blive dobbelt afrenset og peelet med en peeling med mælkesyre, som gør huden klar til dybderens. Efter dybderens får du en peel off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt på huden.
Afsluttes med fugtpleje.

Pris 449,-


Mini ansigtsbehandling med fokus på massage

I denne behandling er der fokus på at komme helt ned i gear. Huden bliver dobbelt afrenset og ansigtet bliver peelet. Huden bliver tørbørstet for at sætte gang i blodcirkulationen og efterfulgt af en lækker ansigts- og decolleté massage, som både er afslappende, beroligende og kan mærkes på samme tid. Efter massage vil du få en peel off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt på huden.
Afsluttes med fugtpleje.

Pris 449,-


Ansigtsbehandling med diamant slibning

Denne behandling er til dig, der ønsker en effektiv behandling med diamantsliber, som blidt fjerner det øverste hudlag, der er trist og livløs.
Denne behandling er god til dig med rynker, urenheder, store porer, poser under øjnene, acne, affaldsstoffer, hævelser og pigmentering.

Huden vil blive dobbelt afrenset. Her efter vil jeg bruge diamantsliberne, der fjerner døde hudceller samt øger blodcirkulationen. Huden vil derefter blive dybderenset, og efterfulgt kan du vælge at få en peel off maske eller få en lækker ansigt massage.
Afsluttes med fugtpleje.

Pris 449,-


Mini ansigtsbehandling med diamant slibning

Denne behandling er til dig, der ønsker en kvik behandling med diamantsliber som blidt fjerner det øverste hudlag, der er trist og livløs.
Behandlingen er god til dig med rynker, urenheder, store porer, poser under øjnene, acne, affaldsstoffer, hævelser og pigmentering.

Huden vil blive dobbelt afrenset, her efter vil jeg bruge diamantsliberne der fjerner døde hudceller samt øger blodcirkulationen, her efter vil du få serum og creme på.

Pris 299,-


Ansigtsbehandling med dybderens og massage

Denne behandling er til dig, der godt vil have en dybderens samt en lækker ansigtsmassage.
Huden bliver dobbelt afrenset og ansigtet bliver peelet med en peelingsmaske, som gør huden klar til dybderens. Når huden er blevet dybderenset får du en lækker ansigts- og decolleté massage.
Herefter får du en peel off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt på huden.
Afsluttes med fugtpleje.

Pris 599,-


Nimue detox med beauty angel lysterapi

Giv din hud et professionelt hudplejeboost. Detox-peel er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød til huden.
Du får dobbelt afrensning af huden, detox-peeling, der går ind og virker dybderensende og udrensende på huden. Mens du ligger med detox-peeling får du nakke-, skulder- og decolleté massage. Efter detox-peeling vil du få beauty angel lys med en special maske, så passer til din hudtype.

Afsluttes med fugtpleje.

Pris 678,-


Nimue sensitiv med beauty angel lysterapi

En unik og skånsom syrebaseret peeling, der forynger og eksfolierer huden, samtidig med at den kontrollerer inflammation og genopretter hudens mikrobiom. Velegnet til alle hudklassifikationer men især følsom, sensitiv og reaktiv hud. Blødgør og udglatter huden. Reducerer og forebygger blussen, beroliger og aflaster en stresset hud. Efter peeling vil du få beauty angel lys med en special maske som passer til in hudtype.

Afsluttes med fugtpleje.

Pris 678,-


Nimue frugtsyrer/Bio-active 

En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling, som ALLE kan have godt af.
15% bio-active er en effektiv, men skånsom behandling. Man får fantastiske resultater på pore-størrelsen, urenheder, hudstruktur, elasticitet i huden, mere glød, udstråling og fugt.
Du får dobbelt afrensning og peeling af huden, mens du får en skøn ansigtsmassage. Du vil blive dybderenset, der efter vil du få frugtsyrer på, mens du ligger med frugtsyrer på, vil du få en dejlig hovedbundsmassage. Herefter vil du få en peel off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt på huden.

Afslutning med fugtpleje.

Pris 679,-


Nimue glykolsyre 

Denne behandling er for dem der HAR fået bio-active 2-3 gange før eller har snakket med Anne-Sofia om behandlingen.
Glykosyre 35% er en aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot glød.
Du får dobbelt afrensning og peeling af huden, mens du får en skøn ansigtsmassage.
Efter peelingen vil du få frugtsyrer på, alt i mens du får en dejlig hovedbundsmassage. Efter syrerne vil du få en peel off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt.

Afslutning med fugtpleje.

Pris 699,-


Alt det bedste til ryg og ansigt

Det hele starter med en lækker salt scrub af ryg, med en af karmameju’s lækre body scrubs, hvorefter du vil få en dejlig rygmassage, med en af karmameju’s lækre body olier, samt varme hot stone sten.
Herefter vil du blive vendt om, så du ligger på ryggen, klar til at få en effektiv ansigtsbehandling.
Du får lavet en hud analyse af huden, bliver dobbelt afrenset og får peelet huden. Herefter vil du få frugtsyrer på, som skal sidde på huden i 5 - 10 min.
Efter syrerne vil du få en peel-off maske på, der har en beskyttende, kølende og lindrende effekt på huden.

Afsluttes med fugtpleje.

Pris 799,-


Microneedling af ansigtet

En revolutionerende behandling mod linjer, rynker, ujævn-hud, akne, porer størrelse, moden hud, slap eller trist hud. Du kender sikkert dermaroller, dette er den professionelle udgave af en dermaroller-behandling.
Første gang du booker denne behandling skal du købe en dermaroller sammen med ansigtsbehandlingen.

Under behandlingen vil du også opleve Beauty Angel lyset. Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en glat og sund hud. Lyset sørger for at forny din hud og sørge for at den regenererer helt nede på celleplan. Du vil opleve en fantastisk, effektiv og skræddersyet behandling til dig og din huds behov.

Afsluttes med fugtpleje.

Dermarollerne koster 995,-
Denne behandling skal køres som et kur forløb på 6 gange.

Pris 999,-

 

Scroll to Top