Behandlinger

Jeg tilbyder en lang række behandlinger, lige fra ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, voksbehandlinger, beauty angel lys, manicure, pedicure, CND shellac, makeup samt hotstone massage.

Ansigtsbehandlinger 

Når du får en ansigtsbehandling hos mig, er der altid fokus på hvad DIN hud har behov. Vi tager altid en snak om DIN hud, inden jeg går i gang med behandlingen. Hvis jeg kan se DIN hud har behov for noget andet end hvad der er booket, vil jeg altid anbefale dig, det DIN hud får mest ud af.

Beauty Angel Lys

Jeg vil altid anbefale at du tilvælger 15 min Beauty Angel lysterapi efter din ansigtsbehandling. Lyseterapi giver øget velvære og afslapning, detoxer og renser samtidig med at du får et effektivt kollagenboost, der styrker din hud og dit bindevæv.

Bryn og Vipper

Her finder du behandlinger der vil fremhæve dine øjne og dit ansigt.

Voksbehandlinger

Alt fra ansigtvoks, kropsvoks og intimvoks. Jeg går altid efter med en pencet så jeg er sikker på jeg få (alle) hårene med.

Manicure og Pedicure

Få velplejet hænder og fødder, en smuk hel farve eller fransk med CND shellac eller få lavet flotte lang negle med plexigel forlængelse eller forstrækning.

Make up

Få lagt en aften/fest makeup, brudemakeup eller få vejledning i hvordan du kan ligge den perfekte makeup der hjemme.

Hotstone

Er til dig der gerne vil have velvære massage udover det sædvanlige, hvor du kommer helt ned i gear.

Beauty Angel lys
Scroll to Top